KookJij

Clafoutis met geitenkaas en kruiden

Een heerlijk clafoutis met geitenkaas en kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Clafoutis met geitenkaas en kruiden te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Klop de eieren los in een kom en doe er, al kloppend, geleidelijk aan de bloem bij, daarna de slagroom. Roer flink tot een vloeibaar en homogeen mengsel. Doe er de geraspte gruyère bij.
3. Spoel de kruiden, knip ze in kleine stukjes en voeg ze toe aan het deeg. Meng en kruid met peper en zout.
4. Snij de geitenkaas in plakjes. Beboter een vorm, schenk het mengsel erin en leg de plakjes geitenkaas op de clafoutis.
5. Zet 20 minuten in de oven. laat afkoelen voor het opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst