KookJij

Chinese tomatensoep

Een heerlijk chinese tomatensoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: ????????????? personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
  2. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: collega
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chinese tomatensoep te bereiden

Kipfilet,ui en paprika in blokjes snijden. Kip aan braden met peper en zout. Uit de pan nemen. De ui, paprika en geperste knoflook in de zelfde pan fruiten. 1 liter water en het pakje tomaten crémesoep vermengen en toevoegen aan de ui, knoflook en paprika. Na 5 min. koken tomatensap toevoegen.
Als dit kookt toevoegen: ketjap, suiker, azijn citroen een blokje bouillon en vermicelli. Dit alles ca. 20 min laten koken. Dan de gebakken kip toevoegen, als alles weer goed pruttelt de taugé even mee verwarmen.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Ik kreeg dit recept van een collega, ik was al heel lang op zoek naar een goed recept. Deze soep is erg lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst