Verdeel de rijst over de borden en schep daar overheen de groentecurry.
Strooi dan de koriander, basilicum en pinda's er over.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Broccoli in rode Curry
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broccoli in rode Curry
Een heerlijk broccoli in rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Telegraaf dd 280113 (Smaak van Wilbrink)
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broccoli in rode Curry te bereiden
  1).Kook de rijst gaar volgens de regelen der kunst.
2).Verhit de olie in de wok en voeg toe de rode curry en laat die goed doorfruiten. Veel roeren.
3).Voeg toe de kokosmelk en de ketjap en breng dat aan de kook.
4).Voeg dan de groentes toe en laat die 10 minuten aan de kook
										2).Verhit de olie in de wok en voeg toe de rode curry en laat die goed doorfruiten. Veel roeren.
3).Voeg toe de kokosmelk en de ketjap en breng dat aan de kook.
4).Voeg dan de groentes toe en laat die 10 minuten aan de kook
 
                    





 
					