KookJij

Recept voor Bouillon met zalm en pepertjes

Een heerlijk bouillon met zalm en pepertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Fruit de lente-uitjes en het pepertje in sesamolie.
2. Voeg er de bouillon en de knoflook aan toe. Laat 5 minuten koken.
3. Doe er de sojasaus bij. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
4. Doe de stukken zalm bij de bouillon en hou ze op een zacht vuur 3 tot 5 minuten tegen de kook aan, of tot de vis gaar is.
5. Werk af met verse koriander en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst