KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Bottenbouillon

Dit is een heerlijke basis om in eigen recepten te gebruiken. door de lange bereidingstijd zit er niks meer in de botten maar alles in je bouillon.
Recept van:
Bereidingstijd: 720 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Doe alles in een grote soeppan en voeg water bij tot alles onderstaat.
  2. Op zeer zacht vuur laten trekken voor minimaal 12 uur met deksel op de pan.
  3. Langer kan ook maar ik zou het zeer zeker niet korter doen, door de citroen trekken zelfs de mineralen uit het bot en heb je een heerlijk gezonde bouillon.
  4. De bouillon zeven en wat in de zeef zit weggooien, dit heeft geen smaak meer, ook het vlees niet.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Hier kan je heerlijke soepen en sauzen mee maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst