KookJij

Borrelburgers

Een heerlijk borrelburgers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Borrelburgers te bereiden

Het gehakt aanmaken met de kaas, de worcestershiresaus, peper en zout. Uitrollen tot een grote worst van ongeveer 4 centimeter. Het vlees in aluminium of plasticfolie wikkelen en in de koelkast leggen om hard te worden. De opgesteven worst in plakjes van 1 centimeter dik snijden en bakken op een zacht vuur. Met behulp van een glas uit elk sneetje brood 2 rondjes snijden en aan beide zijden licht beboteren. Bakken tot goudgele en knapperige toastjes. Op elk toastje een minihamburger leggen en versieren naar eigen fantasie met peterselie, fijngesneden ui, schijfjes tomaat of spiegeleitjes van kwarteleitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst