KookJij

Bonbons Double Lait

Een heerlijk bonbons double lait recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: cotedor.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bonbons Double Lait te bereiden

Smelt de chocolade in een warmwaterbad. Laat lichtjes afkoelen en vermeng met de zure room. Laat de crème 1 nachtje opstijven in de koelkast. Vorm kleine bolletjes van het chocolademengsel met behulp van 2 koffielepeltjes en rol ze door de cacao. Bewaar de bonbons in een gesloten doos in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst