KookJij

Biefstuk van een Stokkie

Een heerlijk biefstuk van een stokkie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Biefstuk van een Stokkie te bereiden

1).Maak de saus door alle ingrediënten in de blender te stoppen en dan al pulserend een mooie homogene saus maken.
2).Bak de blokjes vlees af door de pennen met vlees 15 - 20 tellen in de hete olie te houden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Dien op met de saus.
NOTABENE:
*Groene saus : doe extra peterselie en bieslook in de saus
*Gele saus : doe 5 cc kunyit in de saus
*Rode saus : doe extra ketchup + tabasco + chili in de saus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dorry

Dorry zegt:
Goede tip om te frituren met rijstolie, wist ik niet.
ger2

ger2 zegt:
P.S. Ik frituur ook altijd met rijstolie.
ger2

ger2 zegt:
Ik zal nooit olijfolie gebruiken om in te frituren, want bij hoge temperatuur gaan alle goede eigenschappen, die deze olie bevat, weg en wordt hij ongezond, en niet een beetje ook.