KookJij

Bengalese scampi in koriander-mosterd-creme

Een heerlijk bengalese scampi in koriander-mosterd-creme recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Essen & Trinken 4 1995 - D. Haas
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bengalese scampi in koriander-mosterd-creme te bereiden

Roer een sausje van de mosterd, kurkuma-, paprikapoeder en zonnebloemolie.
Voeg hier 150 ml koud water aan toe.
Roer goed door elkaar en doe de saus in een - niet te grote - koekenpan .
Verwijder de koppen van de scampi's.
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.
Verwarm de saus, maar laat deze niet koken!!!!
Leg de scampi's in de pan en gaar de scampi's in de saus tot ze mooi roze zien, circa 10 minuten.
Af en toe omdraaien.
Zorg dat de saus niet gaat koken!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Heerlijk, staat bij mijn favorieten, groetjes van ons 3tjes :);):p