Recept
« Terug naar recepten
Barbecuesaus
PT30M
Barbecuesaus
Een heerlijk barbecuesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Barbecuesaus te bereiden
Kook de eieren. Laat de champignons, de kappertjes, augurken en mango uitlekken. Snijd alles zeer fijn.
Meng in een kom de mayonaise, ketchup, whiskey en het sap van de citroen. Roer er de rest van de fijn gesneden ingrediënten door. Je kan deze saus wel enkele weken bewaren in de koelkast en een glazen pot met deksel.
Meng in een kom de mayonaise, ketchup, whiskey en het sap van de citroen. Roer er de rest van de fijn gesneden ingrediënten door. Je kan deze saus wel enkele weken bewaren in de koelkast en een glazen pot met deksel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
varempe zegt: