KookJij

Barbecuesaus

Een heerlijk barbecuesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Barbecuesaus te bereiden

Kook de eieren. Laat de champignons, de kappertjes, augurken en mango uitlekken. Snijd alles zeer fijn.
Meng in een kom de mayonaise, ketchup, whiskey en het sap van de citroen. Roer er de rest van de fijn gesneden ingrediënten door. Je kan deze saus wel enkele weken bewaren in de koelkast en een glazen pot met deksel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

varempe

varempe zegt:
Ziet er lekkeruit. Kan je deze een paar dagen op de voorhand maken?:p
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Joop, het staat bij de ingrediënten. Maar je kunt de hoeveelheden ook halveren. Groetjes Marijke
joop van rij

joop van rij zegt:
Ziet er goed uit hoeveel mayonaise en hoeveel ketchup grs:)