KookJij

Ardeense pate met uien confituur

Een heerlijk ardeense pate met uien confituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ardeense pate met uien confituur te bereiden

Verdeel de sla over de borden de mesclun in het midden van het bord.
Verdeel de paté in schijven gesneden erover vervolgens de wortelen en uienconfituur.
Garneer af met ajuinschijven, witloofblaadjes, tomaatjes, aardbei, preischeuten en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010


MESCLUN-MISTICANZA: mengeling rauwkost BIO.
Een bijzondere mengeling voor een zuiders getint slaatje. Bevat zaad van fijne krulandijvie, suikerij Catalogna, Roodlof, Verona, Romeinse sla, blonde en rode snijsla en Rucola selvatica.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst