KookJij

Appelflan Turbo

Een heerlijk appelflan turbo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelflan Turbo te bereiden

*Leg de bladerdeeg stukken in de taartbodems,ramequins of op de siliconen matten,die flink over hangen
*Smeer hierop uit de spijs
*Leg hier op een geschilde,geboorde en overlangs door midden gesneden 1/2 appel en vul het gat met rozijnen
*Strooi hierop de suiker
*Leg hierop een geschild ontpitte halve perzik
*Vouw dicht met het overhangende bladerdeeg
*Kwast de bovenzijde ruim in met de abrikozenjam

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Deze taartjes in een oven die is voorverwarmd op 200 graden Celsius gedurende 8 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst