KookJij

Aardbeien-Pistache ijstaart

Een heerlijk aardbeien-pistache ijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > IJs
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Margriet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien-Pistache ijstaart te bereiden

Laat de ijssoorten iets zacht worden. Schep het pistacheijs in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Duw het ijs met een lepel iets naar de kanten toe zodat een holte ontstaat. Schep in de holte het aardbeienijs. Strijk de bovenkant glad. Laat de taart in 2 uur bevriezen. Sla voor het serveren de slagroom stijf met de suiker, de likeur en de slagroomversteviger. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Haal de taart uit de diepvries. Haal hem uit de vorm en leg hem op een plat bord. Bedek de zijkanten en de bovenkant van de taart met slagroom. Garneer de taart met de aardbeien, snij hem in punten en serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst