Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelsla op grootmoeders wijze
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelsla op grootmoeders wijze
Een heerlijk aardappelsla op grootmoeders wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelsla op grootmoeders wijze te bereiden
 Aardappelen in blokjes snijden en beergaar koken in water met een scheutje azijn.
Appel en ajuin in blokjes snijden.
Mosterd, mayonaise, porto en honing evenzeer de kruiden goed mengen.
Appel, aardappel, ajuin en erwtjes onder de dressing mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
										Appel en ajuin in blokjes snijden.
Mosterd, mayonaise, porto en honing evenzeer de kruiden goed mengen.
Appel, aardappel, ajuin en erwtjes onder de dressing mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    


 
					
