KookJij

Aardappelsla: de laatste stuiptrekkingen van de zomer

Toch nog even genieten van de zomer.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla: de laatste stuiptrekkingen van de zomer te bereiden

Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken met een scheutje azijn. Laten afkoelen.
Boontjes en bloemkool beetgaar koken deze indien nodig iets fijner snijden. Laten afkoelen.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eike fijn hakken.
Mayonaise mengen met de porto en kruiden.
Aardappelen met het eike en de groenten samen onder de mayonaise mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Zo'n lekker slaatje lust ik altijd wel ;-)