KookJij

Aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht

Een heerlijk aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelpuree op zijn zomers voor bij een visgerecht te bereiden

Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden.
Kook deze beetgaar in ruim licht gezouten water.
Bloemkool beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgette in fijne reepjes snijden.
Pureer de aardappelen samen met een deel van de olie van de tomaatjes, indien nodig bijkruiden naar smaak.
Meng de tomaatjes, bloemkool ( grof gehakt ) en de rauwe courgette onder de puree.
Serveer deze puree zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst