KookJij

Aardappelen opgebakken met een Duits fijn gesneden hammetje

Een heerlijk aardappelen opgebakken met een duits fijn gesneden hammetje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen opgebakken met een Duits fijn gesneden hammetje te bereiden

Aardappelen in dikke schijven snijden, beetgaar koken en afgieten.
Bak de aardappelen samen met de fijn gesneden ham, sjalotjes en de zeer fijn gesneden look goed gekruid krokant aan.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst