KookJij

Persoonlijk profiel

« Terug naar gebruikers

Chez Cornelia


Recepten: 0

Mijn kookverhaal (Chez Cornelia)

Deze introductie op Kookjij liet op zich wachten. Het verdwijnen van Smulweb kwam voor mij erg ongelegen. Met meerdere pagina’s was het veiligstellen van contactadressen, recepten, favorieten en zelfgeschreven artikelen van ruim 20 jaar een hele klus,
Privéomstandigheden hielpen niet mee en het orkaanseizoen voor de deur. (Juni t/m november) (Smulwebpaginas oa; “The_Pumpkin_patch”, Kuchina_antiano, zizypha & greentea)

Gelukkig is er Kookjij!
Mét bekende en onbekende kookliefhebbers en de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Geen enkele “oude” naam leek passend, vandaar “Bij Cornelia” of Cornelia’s.
Al sinds mijn tienerjaren verzamel en lees ik recepten en kookboeken en allerlei andere zaken die met koken te maken hebben. Experimenteer met bekende en onbekende ingrediënten en mag graag iets eetbaars groeien. Mijn tuin en de omgeving produceert ook het een en ander als het weer meezit.
Gekookt wordt er altijd, meestal uit de losse pols en vaak creatief, zelden precies volgens recept. Welke recepten hier zullen verschijnen weet ik nog niet. Er komt vast wel wat smakelijks.

Blogs of artikelen neerzetten lijkt minder gemakkelijk omdat een gemaakte fout niet zelf te corrigeren is. Erg jammer. Groetjes CReageer op deze gebruiker

Uw bericht mag nog tekens bevatten

Reacties op deze gebruiker

Er zijn nog geen reacties geplaatst