KookJij

Zult van Hollandse nieuwe ( zie opm )

Een heerlijk zult van hollandse nieuwe ( zie opm ) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zult van Hollandse nieuwe ( zie opm ) te bereiden

Doe alle ingredienten voor de dressing in een keukenmachine en draai tot een lichtgebonden dressing.
Snijd de filets van de staartjes en leg deze naast elkaar op een vel plastic folie.
Besprenkel de haring met wat dressing.
Rol de haring stevig op en wikkel de rol in folie.
Leg tot gebruik in de vriezer.
Snijd de sjalotjes in ringetjes en bak ze goudgeel in boter.
Breng op smaak met zout en peper en roer er de bieslook door.
Snijd de gepelde biet in dunne plakjes.
Maak in het midden van een bord een stapeltje van de bietenplakjes met de sjalotjes,
Snijd de maatjesrol in dunne plakjes en leg die om het stapeltje en druppel nog wat dressing over het bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

resi.

resi. zegt:
alweer een mooi recept,bedankt Resi.;)