KookJij

Zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes

Een heerlijk zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes te bereiden

Fruit het fijngehakte sjalotje in een beetje arachideolie en voeg de fond toe. Breng aan de kook en voeg de prei en de erwtjes toe. Laat deze gaar worden en breng op smaak met peper en zout. Werk de bouillon af met de lente-uitjes, de avocado, de citroenmelisse, de koriander en de garnaaltjes. Serveer met een sneetje knapperig naanbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst