KookJij

Zoete hap

Een heerlijk zoete hap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete hap te bereiden

Ontdooi het bladerdeeg.
Oven voorverwamen op 220°C.
Schil de perziken en snijd er plakjes of stukjes van.
Neem een plakje bladerdeeg, besmeer in het midden met abrikozenjam. Leg er de plakjes/stukjes perziken op en vouw hem dicht als een envelopje.
Doe er een beetje honing op en suiker.
Bakken op 220°C. 15- 20 min.

Mijn kookverhaal (Esther Hermsen)

Door het envelopmodel is het erg leuk om te zien.
Als het hapje warm is..is het lekker zoet.
Als het hapje kouder is..wordt het iets frisser.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst