KookJij

Zelfgemaakte eiersalade met spekjes.

Als je in de ochtend uren alvast de eieren kookt , laat schrikken en afkoelen en de spekjes ook al krokant bakt , staat deze verrukkelijke salade met een knapperige touch in no time op tafel. Snel en gemakkelijk te maken . Deze hoeveelheid is als lunch voor 2 personen op 4 sneetjes knapperig brood naar keuze. Uiteraard ook ideaal voor bij de borrel op een toastje. Dan is deze hoeveelheid voldoende voor 4 personen
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zelfgemaakte eiersalade met spekjes. te bereiden

  1. Bak de spekjes in een doge koekenpan uit en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Prak ondertussen de gekookte en afgekoelde eieren fijn. 
  3. Voeg de meeste spekjes als ze zijn afgekoeld toe.
  4. Roer er de mayonaise, mosterd en Griekse Yoghurt met een deel van de bieslook door.
  5. Serveer in een kommetje en garneer met de achtergehouden bieslook en spekjes.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Deze hoeveelheid is voldoende om een lunchbroodje voor 2 personen mee te bedekken. Ideaal als borrelhapje op een toastje voor 4 personen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst