KookJij

Zalmwraps met kruidencrème

Een heerlijk zalmwraps met kruidencrème recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmwraps met kruidencrème te bereiden

Leg de tortilla's 2 minuten in een warme koekenpan of oven of leg ze 20 seconden in de magnetron op 800 watt zodat ze gemakkelijk te rollen zijn. Meng de groene kruiden door de zure room. Besmeer de tortilla's met deze kruidencrème en snijd ze in vieren. Als er crème over is dan kan deze er apart bij geserveerd worden.
Bereiden:
Leg plakjes gerookte zalm op de met kruidencrème besmeerde tortillapunten. Rol ze op tot puntvormige zakjes. Zet ze per 4 stuks als een bloementuiltje in een glas. Snijd schilletjes van de schoongeboende citroen en gebruik deze als garnering voor de wraps. Pers de citroen en meng 1-2 eetl. sap met de olijfolie. Voeg peper en zout toe. Zet de glazen met de wraps op een bordje met eromheen rucola of veldsla met de dressing.
Tip:
In plaats van met vis kunnen de wraps ook gevuld worden met rauwe ham. De tortilla's kunnen ook als rolletjes gepresenteerd worden. Bestrijk ze met de kruidencrème die bestrooid wordt met geraspte jongbelegen kaas. Zet de rolletjes heel even onder de hete grill totdat de kaas licht smelt.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Iemand!

Iemand! zegt:
Dit ga ik maken voor mijn moeder op moederdag, dankjewel! ;)
sylviadew

sylviadew zegt:
Leuk geserveerd zo!