KookJij

Zalmpakketjes met Kappertjes en Amandelen

Een heerlijk zalmpakketjes met kappertjes en amandelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Amerikaanse vrienden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmpakketjes met Kappertjes en Amandelen te bereiden

1).Maak 4 porties dressingsaus voor de vis (de beste manier om er van verzekerd te zijn dat de porties alle evenveel ingrediënten bevatten. Houd 4 theelepels rasp apart.
2).Leg op alle stukken alu-folie de helft van een portie dressingsaus.
3).Plaats daarop een zalmsteak
4).Schep de rest van de dressingsaus op de zalmfilets en pak de stukken vis losjes in. Prik met een mespunt of een vork gaatjes in de bovenkant van de pakketjes en leg de pakketjes in een ovenschaal.
5).Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat de pakketjes 45 minuten garen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Pakketjes uitpakken en met de saus op de bordjes plaatsen. Strooi hierover de achter gehouden citroenrasp als dat is gewenst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Hallo avspronsen,
Ik kan me je bezorgdheid voorstellen.Echter de zalm is ingepakt in alu-folie.Dus ze kan niet uitdrogen of verbranden.
Jan A.
avspronsen

avspronsen zegt:
Hallo Jan A van der Hoeden, is 45 min niet veel te lang voor zalm?