Geef er rijst en de ketjap en zoete chilli saus apart er bij.
Combineer met een groene salade.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm uit de Oven met Aziatisch Tintje
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm uit de Oven met Aziatisch Tintje
Een heerlijk zalm uit de oven met aziatisch tintje recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Australie
								
																								
									Keuken:
									Wereldkeuken
								
																								
									Bron:
									Kennissen met familie in Australie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm uit de Oven met Aziatisch Tintje te bereiden
 1).Dep de stukken vis droog met keukenpapier.
2).Maak een mengsel met de wijn, ketjap, knoflook en chili sauce.
3).Laat de stukken zalm marineren ged. 1 uur in de marinade en zorg er voor dat de stukken zalm volledig worden bewerkt door de marinade (dus regelmatig draaien).
4).Doe ruim peper op de zalm en als nodig iets zeezout.
5).Leg de stukken zal op het ovenblik met vel naar beneden
6).Schuif in de oven in het midden en laat 15 minuten garen.
7).Dan stukken zalm draaien op andere zijde en nog eens 5 minuten nagaren.
8).Vlak voor het opdienen mooie olijfolie e.v. op de zalm druppelen.
										2).Maak een mengsel met de wijn, ketjap, knoflook en chili sauce.
3).Laat de stukken zalm marineren ged. 1 uur in de marinade en zorg er voor dat de stukken zalm volledig worden bewerkt door de marinade (dus regelmatig draaien).
4).Doe ruim peper op de zalm en als nodig iets zeezout.
5).Leg de stukken zal op het ovenblik met vel naar beneden
6).Schuif in de oven in het midden en laat 15 minuten garen.
7).Dan stukken zalm draaien op andere zijde en nog eens 5 minuten nagaren.
8).Vlak voor het opdienen mooie olijfolie e.v. op de zalm druppelen.
                    