Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm met jonagoldappel
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm met jonagoldappel
Een heerlijk zalm met jonagoldappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									scheurkalender
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm met jonagoldappel te bereiden
 Een marinade bereiden met de olijfolie, wijnazijn, honing, peper en zout;
De zalmmoten in een beboterde magnetron schaal schikken
en overgieten met de marinade. Afdekken en 6 minuten garen bij 850 watt. (of 8 minuten bij 750 watt)
De appels schillen, het klokhuis verwijderen en in plakjes snijden.
Bestuiven met kaneel, inwrijven met honing en wat gesmolten boter.
Een bakplaat beboteren, de appelschijfjes erop leggen en lichtjes kleuren onder de grill.
In het midden van warme borden een kransje appelplakjes schikken.
Hierop de zalmmoten leggen met een lepeltje marinade eromheen.
Versieren met enkele blaadjes munt .
									De zalmmoten in een beboterde magnetron schaal schikken
en overgieten met de marinade. Afdekken en 6 minuten garen bij 850 watt. (of 8 minuten bij 750 watt)
De appels schillen, het klokhuis verwijderen en in plakjes snijden.
Bestuiven met kaneel, inwrijven met honing en wat gesmolten boter.
Een bakplaat beboteren, de appelschijfjes erop leggen en lichtjes kleuren onder de grill.
In het midden van warme borden een kransje appelplakjes schikken.
Hierop de zalmmoten leggen met een lepeltje marinade eromheen.
Versieren met enkele blaadjes munt .
                    