KookJij

Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp

Een heerlijk zalm en yoghurtsaus met citrusrasp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 21 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Carrefour
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp te bereiden

1. Yoghurtsaus met citrusrasp: meng in een kom de yoghurt, de geraspte schil en het sap van de limoen en de sinaasappel en de honing. Voeg zout en peper toe. Zet koel.
2. Verwarm in een bakpan de olijfolie. Bak 3 minuten de zalm op het vel. Zout en peper erbij. Haal de pan van het vuur en sluit af met een deksel. Laat 3 minuten rusten. De vis gaart dankzij de hitte van de pan en blijft smeuïg.
3. Verdeel de vis over de borden. Garneer met yoghurtsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Ja hoor, dat is yoghurt natuur
robmar

robmar zegt:
Lize,

Roeryoghurt = yoghurt natuur ?