Recept
« Terug naar recepten
					
						Wraps gevuld met van alles en nog wat 
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wraps gevuld met van alles en nog wat
Een heerlijke wrap gevuld met diverse groentes. Zowel geschikt voor de lunch als hoofdgerecht.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wraps
 - > Ontbijt & Lunch - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wraps gevuld met van alles en nog wat te bereiden
Verwarm de oven op 200gr, leg de wraps op een kom en daarop terug een kom voor de vorm (vuurvast uiteraard) controleer regelmatig tot deze krokant is en zijn vorm behoud. Laat afkoelen.
De beetgare boontjes in stukken snijden.
Het ei grof snijden.
De tomaat in kwartjes snijden en verwijder de pitjes, snij de ontpitte tomaat in reepjes.
De beetgare aardappel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Verwijder het vocht van de tonijn, meng deze met de hierboven vermelde ingedienten, mayonaise en kruid naar smaak.
Vul de afgekoelde wraps met deze mengeling, werk af met een takje peterselie.
										De beetgare boontjes in stukken snijden.
Het ei grof snijden.
De tomaat in kwartjes snijden en verwijder de pitjes, snij de ontpitte tomaat in reepjes.
De beetgare aardappel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Verwijder het vocht van de tonijn, meng deze met de hierboven vermelde ingedienten, mayonaise en kruid naar smaak.
Vul de afgekoelde wraps met deze mengeling, werk af met een takje peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
									
                    
loliepop zegt: