KookJij

Worsthapje

Een heerlijk worsthapje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Tania
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Worsthapje te bereiden

Snijd dunne plakjes van de rundercervelaat. Neem een theelepel van de geitenkaas en vorm samen met de tweede theelepel hiervan een quinelle.
Leg de quinelle op het worstje en druk er een peterselieblaadje in.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
De plakjes lijken op de foto dunner dan ze in werkelijkheid zijn omdat de foto van boven af genomen is. Geen paniek dus en de plakjes naar eigen inzicht snijden dus. Groetjes, Tania
liske

liske zegt:
Engelein, als je een worst neemt met een kleinere diameter en iets dikkere plakjes snijdt dan op de foto, dan valt dat erg mee! je kunt er dan zelfs een prikkertje doorheen steken zodat je handen schoon blijven.
engelein

engelein zegt:
lijkt me heel onhandig eten. wordt erg smeren