KookJij

Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel

Een heerlijk witloofbootjes met kingkrab en granaatappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: hln
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloofbootjes met kingkrab en granaatappel te bereiden

  1. Pel het ei en plet het met een vork. Meng het krabvlees met de yoghurt, de currypasta, het ei, de olijfolie, het citroensap en de peterselie. Meng en kruid met zwarte peper en zout en zet koel. Vul de witloofblaadjes met de krabvulling en werk af met een snufje fleur de sel en de granaatappelpitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst