KookJij

Wijting met Passendale

Een heerlijk wijting met passendale recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wijting met Passendale te bereiden

1. Spoel de filets en dep ze goed droog. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Leg op elke filet een plakje kaas. Zet de schaal 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
2. Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en stamp ze tot puree met wat boter, melk, peper, zout en nootmuskaat. Maak de prei schoon en snij hem in ringen. Stoof hem gaar in wat boter en kruid met peper en zout. Maak een ring van puree met daarop de prei. Serveer samen met de vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst