KookJij

Whisk(e)y Room Liqueur

Een heerlijk whisk(e)y room liqueur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A van der Hoeden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Whisk(e)y Room Liqueur te bereiden

Roer de koffie door de gecondenseerde melk en voeg de honing toe. Nu de whisk(e)y er door en dan de room. Meng goed, doe in een fles en laat dit koud worden in de ijskast.
Voor het gebruik goed schudden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Het is een povere poging mijnerzijds om iets te produceren dat lijkt op Baileys.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst