KookJij

Warme brioche met gebakken appel en peer

Een heerlijk warme brioche met gebakken appel en peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.alldaylong.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Warme brioche met gebakken appel en peer te bereiden

Klop het ei los met de suiker en de melk.
Schil de appel en de peer. Snij ze in partjes en verwijder het klokhuis.
Verwarm de helft van de vetstof in een ruime pan en bak de appelen en peren op een matig vuur.
Snij de vanillestok overlangs door en schraap er de zaadjes uit. Voeg de zaadjes bij de appel en peer en bestrooi het geheel met de kaneel. Daarna voeg je de noten toe.
Haal de plakken brood door het eimengsel en bak ze in de resterende vetstof.
Lepel het gebakken fruit op de toast en serveer op warme borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst