KookJij
Lees meer Lees minder

Low Budget

Voor de kleinere beurs staan op deze pagina de recepten om de zorgvuldig uitgekozen diner te completeren.

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Low budget4 recepten

    1. Ingredienten: 2 kroppen ijsbergsla, klein gescheurd, 1 blikje ansjovis -> ansjovisjes volledig fijngeprakt en de olie toevoegen aan:, 6 eetlepels mooie olijfolie, 4 teentjes knoflook, ragfijn gesnipperd, 2 sjalotje fijn gesneden, sap...
    2. Dit recept is een basis en kan uitgebreid worden met diverse ingrediënten zoals lente-ui, champignons enzovoort. Ingredienten: Paprika, Mozzerella, Sambal, Paprikapoeder, (Gedroogde) Peterselie/Bieslook, Peper
    3. Ingredienten: Plantaardige olie om in te bakken en om in te frituren, 1 kg kruimige aardappelen tot puree verwerkt, 1 eierdooier, 1 geheel ei, 10 eetlepels geraspte verse Parmezaanse kaas, 2 eetlepels maizena, peper en zout om op smaa...

    4. Perfect voor bij het aperitief of als voorgerecht. Ingredienten: 800 g Pompoen, geschild en ontpit , 1 Ui, gesnipperd, 20 cl Vloeibare verse room, 35% VG, Enkele hazelnoten, Enkele takjes koriander of peterselie, Peper, Zout
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Aardappelschotel met sperziebonen
    Aardappelschotel met sperziebonen Categorie Groenten
    Ben je gebakken of gekookte aardappelen een beetje zat? Maak dan eens deze aardappelschotel met sperziebonen en paprika. Lekker, simpel en snel te bereiden.... De bereidingstijd is circa 25 minuten en het is voor ongeveer 2 personen.
  2. Groen(t)e kerstboom van de bakplaat
    Groen(t)e kerstboom van de bakplaat Categorie Groenten, Kerst, Kerst
    Een simpel en leuk bijgerecht met groene groente in kerstsfeer. Samen met bijvoorbeeld een rollade en aardappels uit de oven is je hoofdgerecht voor het k.... De bereidingstijd is circa 30 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  3. Schweinegebrat uit de Sousvide
    Schweinegebrat uit de Sousvide Categorie Vlees
    Een heerlijk mals stuk vlees gegaard in de Sous Vide. De bereidingstijd is circa 1260 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  4. Zuurkool Loempia
    Zuurkool Loempia Categorie Warm
    lekkere snack voor tijdens de winterdagen. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 3 personen.
  5. Sambal setan maken met madame jeanette pepers
    Sambal setan maken met madame jeanette pepers Categorie Sauzen
    deze gele sambal is lekker bij roti. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  6. PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS)
    PEBRE (CHILEENSE HETE SAUS) Categorie Sauzen, Overig
    lekker bij een broodje shoarma of een ander vleesgerecht. De bereidingstijd is circa 15 minuten en het is voor ongeveer 0 personen.
  7. Babi pangang van krokant spek
    Babi pangang van krokant spek Categorie Vlees
    Babi pangang van krokant spek. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  8. Sticky buikspek
    Sticky buikspek Categorie Vlees
    Sticky buikspek. De bereidingstijd is circa 40 minuten en het is voor ongeveer 4 personen.
  9. Lemper met gehaktvulling
    Lemper met gehaktvulling Categorie Warm
    Een heerlijke snack op op voorraad in de diepvries te hebben. De bereidingstijd is circa 120 minuten en het is voor ongeveer 20 personen.
  10. kruidige aspergebouillon met balletjes
    kruidige aspergebouillon met balletjes Categorie met Groente
    Meestal maak ik een gebonden aspergeroomsoep maar gelet op de calorieën heb ik dit recept bedacht en is ook heerlijk. De bereidingstijd is circa 50 minuten en het is voor ongeveer 8 personen.