KookJij

Vispotje met champignons en spinazie à la Boursin....

Dit eenvoudige gerecht staat in no time dampend voor je neus en is nog bijzonder smaakvol ook. Dat vonden wij in elk geval. Heerlijk en snel na een lange werkdag.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Bron Uit het boekje : Koken met spinazie . Lekker en snel.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vispotje met champignons en spinazie à la Boursin.... te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verwarm de olie in een pan en fruit de uisnippers zachtjes glazig.
  3. Voeg de plakjes champignons toe en bak deze enkele minuten mee.
  4. Voeg de blokjes spinazie toe en roer alles goed door. Breng dit alles over in een licht ingevette ovenschaal.
  5. Leg er de vis bovenop en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  6. Zet voor ( afhankelijk van de dikte van de vis ) 15-20 minuten in het midden van de oven. Kook ondertussen de rijst gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Serveer het vispotje met de rijst. Eet smakelijk . 

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)


Lekker, gzond, snel en slank.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst