*Serveer dit met rijst,rozemarijnaardappeltjes uit de oven als
hoofdmaal voor 4 personen
*Serveer dit voor 6 personen zonder iets er bij
*Versieren met een stuk citroen en gehakte korianderblaadjes
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Vis met Kruidenmengsel
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vis met Kruidenmengsel
Een heerlijk vis met kruidenmengsel recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4-6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Marokko
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									Marokkaanse kennis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vis met Kruidenmengsel te bereiden
 *Doe alle ingredienten voor het kruidenmengsel in de blender en draai daar een smeuige pasta van
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de ovenschaal :die gaan we als volgt opbouwen :
-Doe de 4 eetlepels olijf olie op de bodem
-Hierover het selderijblad
-Op het selderijblad leggen we de vis filets,die we licht aan één zijde hebben ingesmeerd met de kruidenpasta
-Daar leggen we de worteschijven bovenop
-Dan de paprika in ringen
-Vervolgens de tomaat in schijven
-Dan de citroenschijven + evt.lombok ringetjes
-De rest van de kruidenpasta verdunnen we met wat water en dat schenken we over de schotel
*Leg losjes over de schotel een stuk alu-folie en zet de schotel een half uur in de oven op 180 graden Celsius
*Verwijder de folie en laat nog eens 10-15 minuten garen
										*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de ovenschaal :die gaan we als volgt opbouwen :
-Doe de 4 eetlepels olijf olie op de bodem
-Hierover het selderijblad
-Op het selderijblad leggen we de vis filets,die we licht aan één zijde hebben ingesmeerd met de kruidenpasta
-Daar leggen we de worteschijven bovenop
-Dan de paprika in ringen
-Vervolgens de tomaat in schijven
-Dan de citroenschijven + evt.lombok ringetjes
-De rest van de kruidenpasta verdunnen we met wat water en dat schenken we over de schotel
*Leg losjes over de schotel een stuk alu-folie en zet de schotel een half uur in de oven op 180 graden Celsius
*Verwijder de folie en laat nog eens 10-15 minuten garen
                    