Recept
« Terug naar recepten
					
						Velouté met sint-jakobsvrucht
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Velouté met sint-jakobsvrucht
Een heerlijk velouté met sint-jakobsvrucht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Velouté met sint-jakobsvrucht te bereiden
  Snijd de groenten fijn en stoof aan met wat olijfolie en steranijs. Bevochtig met visfumet, witte wijn, droge Vermouth, room en laat zachtjes een half uurtje trekken. Breng op smaak met peper en zout, passeer door een fijne zeef (niet mixen).
Bak de sint-jakobsvruchten en karameliseer lichtjes met honing. Kruid met peper en breng op smaak met grof zout.
Schep wat velouté in een diep bord en schik in het midden de sint-jakobsvrucht met wat garnalen. Werk af met de Gandaham en gemengde sla.
									Bak de sint-jakobsvruchten en karameliseer lichtjes met honing. Kruid met peper en breng op smaak met grof zout.
Schep wat velouté in een diep bord en schik in het midden de sint-jakobsvrucht met wat garnalen. Werk af met de Gandaham en gemengde sla.
 
                    





 
					