KookJij

Varkensvlees met knoflook en mosterd

Een heerlijk varkensvlees met knoflook en mosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensvlees met knoflook en mosterd te bereiden

Prik in de ronde stukken varkensvlees met een mes gaten en vul deze gaten met de teentjes knoflook en de peperkorrels. Het vlees aan de buitenkant met zout bestrooien en helemaal insmeren met mosterd. Bewaar het vlees dan minstens 6 uur in de koelkast. Leg op het vlees de in stukken gesneden margarine. Daarna het vlees in een oven op 180 graden ongeveer in tweeënhalf uur gaar te laten worden. Het vlees regelmatig omkeren, zodat het rondom bruin wordt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mdc

mdc zegt:
Hartelijk bedankt Maria,
heerlijk. Probeer het vandaag.
Groetjes
Martine:)
ruud56

ruud56 zegt:
Bedankt Maria, ga ik zeker eens proberen.