KookJij

Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca

Een eigen creatie met een varkenshaasje. Het is een mengelmoes met een beetje van een Cordon Bleu en een beetje van Saltimbocca alla Romana.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca te bereiden

  1. Snij de varkenshaasjes overlangs door, leg ze onder plasticfolie en sla ze plat met bv een keukenrol.
  2. Leg er dan een plak ham op, een salieblad en mozzarella.
  3. Rol het zo goed mogelijk op en zet het vast met behulp van prikkers.
  4. Rol het rolletje door de bloem en bak het in hete olie rondom bruin. Ongeveer 10 minuten.
  5. Het vlees mag nog een klein beetje rosé zijn van binnen. 

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Wij aten hier gebakken aardappeltjes en een eenvoudige salade bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst