KookJij

Varkens vlees met bokbier

Een heerlijk varkens vlees met bokbier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkens vlees met bokbier te bereiden

Snijd het vlees in dobbelstenen. Pel de uien en snipper ze. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees en de uien lichtbruin. Voeg mosterd, azijn, tomatenpuree, tijm, laurierblaadjes en bier toe en stoof zachtjes met deksel 1 1/2 uur. Snijd intussen de prei in ringetjes en de geschrapte wortel in plakjes. Voeg prei, wortel en gember de laatste 30 min toe. Maak op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Deze reactie heeft niets met dit recept te maken, maar ik krijg al een week geen recepten meer toegestuurd en weet niet, hoe anders een reden ervoor te krijgen.
Hopelijk leest de redactie deze noodkreet.
judith

judith zegt:
lijkt me erg lekker:)
alex

alex zegt:
dat zal smaken
de smet v

de smet v zegt:
dit is lekker