KookJij

Vakantie : pasta met groene asperges en garnalen

Een heerlijk vakantie : pasta met groene asperges en garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie : pasta met groene asperges en garnalen te bereiden

Pasta beetgaar koken en afgieten.
Sjalotjes aanstoven in boter champignons en asperges toevoegen en de room, laat even sudderen.Voeg kaas, grijze garnalen en tomaatjes toe, zeer goed kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst