KookJij

Tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd

Een heerlijk tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortelloni met ricotta en spinazie gegratineerd te bereiden

Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aan bakken.
Spinazie laten ontdooien en opwarmen, voeg het spek toe de boursin kaas en de helft van de ricottakaas goed mengen.
Tortilloni gaar koken +/- 7min giet af.
Meng de tortelloni met de spinazie en leg deze in een vuurvaste schotel de ricotta kaas erover verdelen, chapelure en boter.
Zet even onder de grill voor een bruin gegratineerd korstje.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo frits1958, knoflook en peper erbij waarom niet. Maar 40 min op 200 gr zou ik toch niet aanraden volgens mij niet meer te eten :);):p
frits1958

frits1958 zegt:
Knoflook en peper erbij.
Inderdaad heet serveren!
40 min. op 200 graden en niet teveel paneermeel.