KookJij

Recept voor Tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten

Een heerlijk tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Pasta beetgaar koken met 4 soeplepels gedroogde dille en een half blokje visbouillon.
Zeetongrolletjes goed kruiden met dille, peper en zout .
Leg deze in een vuurvaste schotel goed beboterd en bak deze +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 180gr.
Wortel en porei in fijne slierten snijden evenzeer de sjalotjes. Look zeer fijn snijden.
Wok deze even op in olijfolie samen met de pijnboompitten en kruid af met peper verse dille en bieslook fijn gesneden.
Meng de pasta eronder en laat goed warm worden.
Voor de saus: bieslook, dille en sjalotje fijngesneden even aanstoven in boter, kruid goed af met vers gemalen peper, room toevoegen en even laten inkoken.
Dresseer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst