KookJij

Tomatensoep-cake

Een heerlijk tomatensoep-cake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: BBC GoodFood
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatensoep-cake te bereiden

- Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius. Vet de bakvorm(en) in.
- Mix de suiker en boter in een kom. Voeg de eieren een voor een toe en mix nog ongeveer 1 minuut.
- Voeg vervolgens een voor een de andere ingredienten (soep, baksoda en -poeder, vanille, specerijen, rozijnen en bloem) voor de cake toe.
- Doe het beslag in de bakvorm(en).
- Bak 30-45 minuten in de oven tot een sateprikker er schoon uit komt. Laat afkoelen op een rooster.
- Meng voor de glazuur de poedersuiker met vanille, boter en roomkaas door elkaar. Smeer gelijkmatig over de cake en verdeel de walnoten erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Layla

Layla zegt:
Jawel, die voeg je toe na het mixen van de eieren door de boter/suiker. En daarna dus ook de bakpoeders, vanille, specerijen, rozijnen en bloem ;). Dat zijn de 'andere ingredienten voor de cake'. Ik zal het wel extra in het recept zetten.