KookJij

Thaise penang curry met eendenborst

Een heerlijk thaise penang curry met eendenborst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise penang curry met eendenborst te bereiden


Breng kokosmelk aan de kook.
Voeg het zakje onoff spices Thaise penang-currypast toe. Kook het geheel totdat het ingekookt is en er rode olie aan de oppervlakte verschijnt. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten.
Gaar de eenborst naar smaak, en snijd in plakjes. Hou de eend warm.
Breng de penang curry naar wens op smaak met vissaus en palm suiker.
Serveer de eendenborst in de penang curry en garneer met de chilipepers en limoen blaadjes.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst