KookJij

Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert

Een heerlijk tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: sligro/ven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert te bereiden

Schil de asperges en snijd deze in dunne plakjes. Roerbak deze heel kort in wat olijfolie, zodat ze nog knapperig zijn en breng op smaak met druppels truffelolie, zeezout en gemalen peper. Meng alle ingrediënten voor de mosterdmayonaise door elkaar. Snijd de wilde zalm ragfijn en meng er een beetje olijfolie door. Bak de kwarteleitjes in een poffertjes pan en was de sla. Gebruik een ring om het gerecht op te maken, Begin met de roergebakken asperge, daarop de tartaar van wilde zalm. Garneer vervolgens met de sla, het kwarteleitje en de mosterdmayonaise.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst