Recept
« Terug naar recepten
Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert
PT40M
Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert
Een heerlijk tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliert te bereiden
Schil de asperges en snijd deze in dunne plakjes. Roerbak deze heel kort in wat olijfolie, zodat ze nog knapperig zijn en breng op smaak met druppels truffelolie, zeezout en gemalen peper. Meng alle ingrediënten voor de mosterdmayonaise door elkaar. Snijd de wilde zalm ragfijn en meng er een beetje olijfolie door. Bak de kwarteleitjes in een poffertjes pan en was de sla. Gebruik een ring om het gerecht op te maken, Begin met de roergebakken asperge, daarop de tartaar van wilde zalm. Garneer vervolgens met de sla, het kwarteleitje en de mosterdmayonaise.