Recept
« Terug naar recepten
					
						Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten
Een heerlijk tartaar van zeewolf, gerookte atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten te bereiden
    Snijd de verse visfilet en de helft van de gerookt zalm heel fijn.
Meng de ingrediënten van de marinade.
Vermeng de marinade met de fijngesneden vis en laat minstens 30 minuten marineren in koelkast.
Schik de gemarineerde vis in het midden van het bord. Leg de resterende gerookt zalm er rond. Garneer met pijnboompitten en een takje dille. Serveer met warme toast.
									Meng de ingrediënten van de marinade.
Vermeng de marinade met de fijngesneden vis en laat minstens 30 minuten marineren in koelkast.
Schik de gemarineerde vis in het midden van het bord. Leg de resterende gerookt zalm er rond. Garneer met pijnboompitten en een takje dille. Serveer met warme toast.
 
                    





 
					 
									
fijnproever zegt: