KookJij

Tartaar van groene groenten en komkommer

Een heerlijk tartaar van groene groenten en komkommer recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Carrefour Contact (Allerhande van Frankrijk)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van groene groenten en komkommer te bereiden

Snijd de komkommer in kleine blokjes, verwijder de zaden. Snijd de appel in kleine blokjes.
Kook in zout water de erwten en bonen. Afkoelen in ijswater.
Voeg alle groenten samen, breng op smaak met sojasaus, zonnebloemolie, citroensap, zout, peper en (eventueel) gehakt citroengras.
Bestrijk de vellen filodeeg met olijfolie, lijm ze aan elkaar op elkaar en bestrooi met sesamzaad. Snijd in rondjes en bak ze op een bakplaat, die je dekt met vetvrij papier. Bak 10 minuten op 180°C.
Verdeel de goenten op borden en maak het af met een rondje filodeeg. Als finishing touch 2 dunne schijfjes komkommer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

truitje

truitje zegt:
Lijkt me een fris gerecht maar welke bonen? ;);)