KookJij

Recept voor Stoofvlees met bokbier (Slowcooker)

Een slowcooker is een heerlijke manier van koken. Wat is er dan lekkerder om stoofvlees te maken?
Recept van:
Bereidingstijd: 390 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Bestrooi de runderlappen met zout en peper.
  2. Bestuif de runderlappen met bloem.
  3. Smelt de boter in een grote pan.
  4. Bak het vlees aan zodat het mooi bruin is.
  5. Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord.
  6. Bak vervolgens de uien bruin.
  7. Voeg het vlees weer toe.
  8. Voeg alle kruiden toe.
  9. Giet het bier bij het gerecht en breng het even aan de kook.
  10. Voeg de appelstroop toe en roer het geheel goed door elkaar.
  11. Doe alles in de schaal van de slowcooker.
  12. Laat het gerecht minstens 6 uur stoven op stand "low" van de Slowcooker

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Dit jaar voor kerst een slowcooker gekocht, en dit is het eerste recept wat wij gemaakt hebben met de slowcooker.

Voor wat extra binding zou er een stuk ontbijtkoek toegevoegd kunnen worden.

Wij hebben het gerecht gegeten met couscous, worteltjes en sperzieboontjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ineke

Ineke zegt:
Hallo Harry Lohr, moet mijn vraag natuurlijk wel plaatsen bij het goede recept!
Op hoeveel graden en hoe lang moet het stoofvlees garen als ik het in de airfryer doe?
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Airfryer is ook ideaal Anna.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad heerlijk gerecht, heb ook geen slowcooker maar zie het wel zitten in de tajine ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Eerst maar eens aan de airfryer, lijkt me ook wel wat ;-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Ohh, dat moet dan ook wel goed komen!! Slowcooker is wel ideaal, wij hebben er 1 met een timer, als de tijd voorbij is, dan gaat hij over op warmhoudstand. Ideaal!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ziet er heerlijk uit, Harry! Wij hebben geen slowcooker, maar deze combinatie zal ik zeker eens maken, en dan op een heel zacht vuurtje op het petroleumstel.