KookJij

Recept voor Stokbroodje zalm uit de oven

Zelf vind ik het een heerlijk warm broodje voor de lunch. De zuivelspread maakt het lekker fris.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snijd het stokbrood door midden en smeer deze in met de zuivelspread. Niet te veel anders gaat dit overheersen.
  2. Snijd de tomaat in plakjes en een klein beetje bosui in stukjes.
  3. Leg vervolgens de plakjes gerookte zalm op de zuivelspread en leg hier bovenop de tomaat en bosui.
  4. Leg de bovenkant van het stokbrood erop en bak dit zo'n 8 - 10 minuten in de oven op 180-200 graden.

Mijn kookverhaal (Bobbejaan)

Hou je niet van bosui of tomaat dan kan je dit ook weglaten. Persoonlijk vind ik het er wel erg lekker bij.

Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nadine

Nadine zegt:
Heerlijk broodje!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt goed! :-)